پاسخ: پیشنهاد همیاری به منظور خرید هدیه برای بهادر عزیز ( AMD>INTEL ) به عنوان فعالترین کاربر و مدیر فروم
دوستان خوبم ممنونم . بهتره این کار اگر قراره انجام بشه همانطور که شهریار جان گفتند انجام بشه .
ممنون از تک به تک شما دوستان خوبم .:11():
پاسخ: پیشنهاد همیاری به منظور خرید هدیه برای بهادر عزیز ( AMD>INTEL ) به عنوان فعالترین کاربر و مدیر فروم
منم به شخصه از اقا امید ,صمیمانه تشکر میکنم که بدون هیچ چشم داشتی و کاملا انسان دوستانه مطالب و مباحثی که قطعا براشون خیلی زحمت کشیدن و زمان زیادی صرف کردن تا خودشون یاد بگیرن رو بی هیچ دریغ کردنی دراختیار اعضای انجمن میزارن ...:give_rose::11():
مرصاد قاسمی
تشکر خشک و خالی که فایده نداره
هدف تاپیک چیز دیگریست
همیاری کنید .
30 نفر هر کدام مبلغی بزارن،باز میشه یک کاری کرد.
باید نفرات به مدیر سایت اقای شهریار پیغام خصوصی دهند و میزان تمایل رو اعلام کنند . و اقای شهریار در اینجا تعداد نفرات رو اعلام کنه
این طور نمیشه
نقل قول:
هدف تاپیک چیز دیگریست
همیاری کنید .
باید نفرات به مدیر سایت اقای شهریار پیغام خصوصی دهند و میزان تمایل رو اعلام کنند . و اقای شهریار در اینجا تعداد نفرات رو اعلام کنه
این طور نمیشه
ممنون از شما، بله هر کس در حد توان و وسعش مبلغی رو به مدیر سایت
اعلام و واریز کنه تا بعد از جمع آوری مبالغ بشه هدیه ای مناسب تهیه کرد
به عنوان استارتر تاپیک مبلغی در حد توان به حساب مدیر محترم فروم واریز
کردم، امیدوارم که بقیه دوستان هم همیاری کنند :give_rose:
اگه آقای شهریار تعداد نفرات رو اعلام کنند، رغبت بچه ها برای اینکار بیشتر
میشه و یخ تاپیک هم کم کم باز میشه.
کار زیبا و پسندیده ایست . درود به تک تک شما کاربران خوب و همیشگی فروم :love:
نقل قول:
ممنون از شما، بله هر کس در حد توان و وسعش مبلغی رو به مدیر سایت
اعلام و واریز کنه تا بعد از جمع آوری مبالغ بشه هدیه ای مناسب تهیه کرد
به عنوان استارتر تاپیک مبلغی در حد توان به حساب مدیر محترم فروم واریز
کردم، امیدوارم که بقیه دوستان هم همیاری کنند :give_rose:
اگه آقای شهریار تعداد نفرات رو اعلام کنند، رغبت بچه ها برای اینکار بیشتر
میشه و یخ تاپیک هم کم کم باز میشه.
مرسی دوست من :give_rose:
سلام
با تشکر از استارتر عزیز بابت این تاپیک خوب که به نظرم در قبال زحمات آقا "امید amd>intel" (اگر درست گفته باشم اسمشون رو :1. (26):) واقعا کار کمی محسوب میشه.
بنده هم به مانند خیلی دیگر از دوستان هر وقت مشکلی داشتم این دوستمون اولین نفر به دادم رسیدم و برای خرید سیستم هم راهنمایی ایشون بود که باعث خرید مناسب ترین قطعات با متناسب ترین بودجه شد.
آقا من هستم و رو من حساب کنید:lol:
نقل قول:
سلام
با تشکر از استارتر عزیز بابت این تاپیک خوب که به نظرم در قبال زحمات آقا "امید amd>intel" (اگر درست گفته باشم اسمشون رو :1. (26):) واقعا کار کمی محسوب میشه.
بنده هم به مانند خیلی دیگر از دوستان هر وقت مشکلی داشتم این دوستمون اولین نفر به دادم رسیدم و برای خرید سیستم هم راهنمایی ایشون بود که باعث خرید مناسب ترین قطعات با متناسب ترین بودجه شد.
آقا من هستم و رو من حساب کنید:lol:
سپاس از شما دوست خوبم .:11():
نقل قول:
سپاس از شما دوست خوبم .:11():
من و همه دوستان از شما سپاسگزاریم و آرزوی موفقیت روز افزون رو برای شما داریم.
نقل قول:
کار زیبا و پسندیده ایست . درود به تک تک شما کاربران خوب و همیشگی فروم :love:
نقل قول:
هدف تاپیک چیز دیگریست
همیاری کنید .
این طور نمیشه
نقل قول:
منم به شخصه از اقا امید ,صمیمانه تشکر میکنم که بدون هیچ چشم داشتی و کاملا انسان دوستانه مطالب و مباحثی که قطعا براشون خیلی زحمت کشیدن و زمان زیادی صرف کردن تا خودشون یاد بگیرن رو بی هیچ دریغ کردنی دراختیار اعضای انجمن میزارن ...:give_rose::11():
مرصاد قاسمی
تشکر از همه دوستان که به من محبت داشته ودارند .:11():